Vastgoed

Hurks,
wij bouwen samen.

Hurks, een ambitieus bouwbedrijf met diep gevestigde wortels in Eindhoven. Geen poespas, maar rasechte bouwers met tientallen jaren ervaring een gevestigde naam in de vastgoedwereld. Een trots bedrijf dat op zoek was naar een online oplossing om die ambities kenbaar te maken naar de buitenwereld.

Na een samenwerking voor een aantal projecten benaderde Hurks ons voor een nieuwe uitdaging: het ontwikkelen van een complete nieuwe website voor alle corporate divisies van het bedrijf. Veranderingen binnen het bedrijf vroegen om een nieuwe positionering en daarbij ook een nieuwe online vertegenwoordiging. Één Hurks, één website, één plek, waar zowel consumenten als organisaties en bedrijven terecht kunnen voor brandende vragen. Een online plek waar Hurks ruimte heeft om haar ervaring, maar vooral haar ambities te tonen.

Vanwege de omvang van het project is een multidisciplinair team samengesteld. In samenwerking met Gewest13 hebben wij dit project aangenomen. In overleg met Scherpontwerp is de door hen ontwikkelde positionering geïmplementeerd in de website. Video door Dijkstra Wiersema, fotografie door Hugo Thomassen.

 • Categorie:
  Webdesign & realisatie
 • Website:
  www.hurks.nl
 • Opdrachtgever:
  Hurks bouw & vastgoedontwikkeling
 • Co-creatie:
  Gewest13

Alle expertises, projecten en krachten gebundeld tot één digitale showcase.

Anna Oosterhuis, Conceptontwikkelaar Hurks.

Alle expertises, projecten en krachten gebundeld tot één digitale showcase.

Anna Oosterhuis, Conceptontwikkelaar Hurks.