STUDIO

Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven

DROP A LINE

hi@subjekt.nl
040 240 5333

SUBJEKT STUDIO 1

Wij zijn Subjekt. Aangenaam!

Subjekt verbindt merken met mensen. Want ons werk raakt mensen. Daarvoor is het namelijk ook bedoeld. We zijn rasechte merkenbouwers met een diepgewortelde passie voor merkidentiteit, branding en digital branding. We gooien iedere aanname overboord en vangen de essentie door vragen te stellen. Het brengt ons tot de kern van wie je bent, en wat er écht toe doet en wie je wilt bereiken.

Subjekt bestaat uit creatieve denkers en doeners. Pragmatisch ingesteld, en niet bang om vieze handen te krijgen. Al helemaal niet om lastige vragen te stellen. Onze identiteit wordt grotendeels bepaald door Oud-Hollandsche nieuwsgierigheid en Brabantse nuchterheid. Met een objectieve blik bouwen we merken die er toe doen. Merken die mensen raken.

Bekijk onze cases of neem contact op

Authenticiteit als vertrekpunt

Iedere opdrachtgever is uniek. Iedere doelgroep is anders. Het is voor ons niet meer dan logisch dat we iedere opdracht met een frisse, blanco blik beginnen. De werkwijze zal hetzelfde zijn, maar de aanvliegroute passen we aan op de vraag. Alleen zo kunnen we de verbinding leggen. Op deze manier ontwikkelen wij concepten en identiteiten, die niet alleen jou en je doelgroep verbazen, maar ook onszelf. Dat is wat ons voldoening geeft.

SUBJEKT STUDIO 01

Een visuele identiteit gaat niet over wat niet mag, maar over wat kan. Over inspiratie en exploratie. Ons werk schept kaders en mogelijkheden, handvatten om op uniforme en constante wijze het merk uit te dragen. Zonder ruimte te verliezen voor creatieve vrijheid. De combinatie van herkenbaarheid en creatieve vrijheid maakt het merk levendig en adaptief.

We werken altijd van binnen naar buiten. We beginnen bij wie je bent, en gaan daarna kijken naar de markt. Dat geeft ons munitie om gericht een onderscheidend merk te bouwen, waarover tot in de puntjes is nagedacht. Het helpt om met scherp te schieten.

Lees meer over onze diensten of neem contact op

Subjekt define

1. Define

Wie ben je? Waar sta je voor? Wat wil je uitdragen? Een sterk merk begint met de juiste vragen stellen. Zo leren we je in korte tijd door en door kennen en komen we samen tot de kern. Vervolgens kijken we wat bij je past, en wat niet. En minstens zo belangrijk; we kijken vooral ook wat de markt doet. Hoe ziet de concurrentie eruit? Wat spreekt je doelgroep aan? Kortom; eerst denken, dan doen.

Subjekt design 2

2. Design

Brand design, de visuele representatie van je merk. Een naadloze vertaling van de merkidentiteit naar alle visuele onderdelen die samen het merk vormen. Wij noemen het de bouwstenen van een visuele identiteit. En dat gaat natuurlijk veel verder dan alleen een huisstijl.

Subjekt develop

3. Develop

Alleen een merk ontwikkelen levert je natuurlijk niks op. Uiteindelijk gaat het om de uitrol naar middelen en de inzet van media. Of het nu een website is, een brochure of een campagne, we werken de visuele identiteit naar alle wensbare middelen die nodig zijn om je doel te realiseren. Het resultaat is een sterk en onderscheidend merk dat staat als een huis.

Subjekt design

Ook een ijzersterk merk? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuur ons een mail of bel direct

Wij werken onder andere voor...

 • BIC LOGO SUBJEKT WIT
 • DDW LOGO SUBJEKT WIT
 • HOLLANDHIGHTECH LOGO SUBJEKT WIT
 • MENTECH LOGO SUBJEKT WIT
 • NHR LOGO SUBJEKT WIT
 • HEIJMANS LOGO SUBJEKT WIT
 • VEREIJKENGROUP LOGO SUBJEKT WIT
 • VANWIJNEN LOGO SUBJEKT WIT
 • ZUYD LOGO SUBJEKT WIT
 • HURKS LOGO SUBJEKT WIT
 • AVANS LOGO SUBJEKT WI Tsvg
 • BKQR LOGO SUBJEKT WIT
 • SOTW LOGO SUBJEKT WIT
 • DEMEEUW LOGO SUBJEKT WIT
 • MAKEEINDHOVEN LOGO SUBJEKT WIT