Bekijk onze cases

Bureau voor branding en merkpositionering in Eindhoven

Je doelgroep binden aan je merk, dat is branding. In het oog springende visuele vormgeving, de juiste merkpositionering en een sterke strategie met pakkende communicatie. Dat zijn de juiste ingrediënten die van een bedrijf, product of dienst een sterk merk maken.

Het ‘branden’ van je merk is meer dan het hebben van een strakke huisstijl. Branding is het creëren van een merkbeleving door het strategisch aanspreken van je doelgroep. Bijna alle aankopen worden gedaan vanuit emotie. Het is belangrijk om je merk te laden met een emotie waarmee de doelgroep zich identificeert. Met de juiste ‘tone of voice’ communiceer je op een pakkende manier met je doelgroep en met een merkstrategie spreek je op het juiste moment, via de juiste middelen. Het raken van de juiste snaar geeft je doelgroep een veilig, vertrouwd en begrepen gevoel bij je merk.

Hoe maak je van je bedrijf, product of dienst een sterk merk?
De overkoepelende vraag is niet ‘waarom zou ik het moeten kopen?’, maar ‘waarom zou ik het van jou moeten kopen?’ De kern zit in wat jouw product of dienst onderscheidend maakt van de concurrentie. Het antwoord op die vraag vormt de basis voor de communicatie en visuele identiteit van je merk.

Rasechte merkenbouwers 
We noemen onszelf verbindingsleggers tussen mensen en merken. Rasechte merkenbouwers met een diepgewortelde passie voor visuele communicatie, grafisch ontwerp en merkstrategie. We vangen de essentie door steeds de vraag ‘waarom’ te stellen, aannames overboord te gooien en te onderzoeken wat er écht toe doet. Wij werken met een team van verschillende specialisten met ieder zijn eigen expertise. Van ontwerpers tot creatief strategen en van tekstschrijvers tot marketing-kanjers. Een nieuw merk op de markt zetten, een responsive website ontwikkelen, een campagne lanceren of je markt verbreden, wij helpen je graag.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.