Bekijk onze cases

Bureau voor grafisch ontwerp in Eindhoven

Een boodschap vertalen naar een visueel beeld, dat is grafisch ontwerpen. De basis van alle visuele communicatie, branding en merkidentiteiten. Subjekt is een jong, creatief bureau gevestigd in Eindhoven met meer dan 8 jaar ervaring in ontwerpen van web en print. Wij onderzoeken, ontwerpen en realiseren doeltreffende visuele communicatie voor jouw merk, product of dienst.

We noemen onszelf verbindingsleggers tussen mensen en merken. Rasechte merkenbouwers met een diepgewortelde passie voor visuele communicatie, grafisch ontwerp en merkstrategie. We vangen de essentie door steeds de vraag ‘waarom’ te stellen, aannames overboord te gooien en te onderzoeken wat er écht toe doet.

Eindhovense creativiteit, Brabantse nuchterheid en Nederlandse nieuwsgierigheid maakt wie wij zijn, een bureau met creatieve denkers en doeners. Met een objectieve blik bouwen we merken die er toe doen, merken die mensen raken. Van liefde op het eerste gezicht naar ‘houden van’, dat is de band die we creëren. Iedere opdrachtgever en iedere doelgroep is anders en vraagt om een eigen werkwijze en een eigen manier van verbinden. Nieuwe concepten en identiteiten neerzetten die niet alleen de doelgroep, maar ook onszelf en de opdrachtgever verbazen. Dat is wat ons voldoening geeft.

Onderzoek & doelstellingen
We vragen veel van je, letterlijk. Om tot de beste ideeën en strategieën te komen moeten we weten met wie we aan tafel zitten. We graven samen dieper naar de kern om de essentie van jouw merk of bedrijf bloot te leggen. Niet ‘wat’, maar ‘waarom’ is wat je merk, bedrijf, product of dienst uniek en krachtig maakt. Waar sta je en wat wil je bereiken, dat bepalen we. Deze doelstellingen leggen de fundering van je merkidentiteit.

Strategie & communicatie
Een product of dienst is meer dan een voorwerp of service. Het is een beleving die men wil ervaren of een gevoel waar men zich betrokken tot voelt. Dat gevoel moet opgewekt en gekweekt worden door middel van een ijzersterk communicatieplan en een strategie om deze boodschap over te brengen. Herkenbaarheid en betrokkenheid van merk tot echte mensen. Dat is de band die een bedrijf tot een merk maakt.

Vormgeving & realisatie
De vorm is minstens zo belangrijk als de boodschap. Beide moeten ‘spot-on’ zijn om mensen aan je merk te binden. Naast het ontwikkelen van een visuele identiteit onderzoeken we via welke weg de verbinding gelegd zal worden. Online of offline, print of video, huisstijl of branding. We blijven in het vizier door consistent en herkenbaar aanwezig te zijn. We ontwikkelen een merk dat men niet alleen kent, maar een merk dat men beleeft.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.