Bekijk onze cases

Bureau voor huisstijl en logo ontwerp in Eindhoven

Een huisstijl of ‘corporate identity’ en logo zijn hét gezicht van je onderneming, product of dienst. Het is letterlijk en figuurlijk je visitekaartje. Door een heldere en consistente uitstraling creëer je herkenning, wek je vertrouwen en heb je een onderscheidend vermogen ten opzichte van jouw concurrenten. 

Wij zijn rasechte merkenbouwers. Een creatief ontwerpbureau met meer dan 8 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van huisstijlen. Wij ontwikkelen uitsluitend maatwerk huisstijlen en logo’s specifiek ontworpen voor jouw onderneming, product of dienst. Wij werken met een team van verschillende specialisten met ieder zijn eigen expertise. Van grafisch ontwerpers tot creatief strategen en van tekstschrijvers tot marketing-kanjers.

Iedere huisstijl start met een marktonderzoek. Wie is je doelgroep en waarom? Hoe bereiken we je doelgroep? Enkele vragen die ons leiden naar het concept van je merkidentiteit. We bepalen de boodschap en de visuele richting die de huisstijl gaat uitstralen en communiceren. Bij een huisstijl wordt vaak gedacht aan traditionele media zoals visitekaartjes of briefpapier. Wij kijken graag verder! We onderzoeken en bepalen hoe we de doelgroep het meest doeltreffend kunnen bereiken. Een huisstijl kan in verschillende vormen gegoten worden, traditioneel drukwerk zoals brochures of visitekaartjes tot online campagnes op social media zoals Facebook of Youtube.

Een website is een van de belangrijkste en meest toegankelijke onderdelen van een huisstijl. Wij hebben meer dan 6 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van responsive websites. Van websites voor MKB en start-ups tot volledig beveiligde websites voor subsidieaanvragen en websites voor commerciële evenementen met meer dan 15.000 online bezoekers per dag. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een nieuw merk op de markt zetten, je huidige huisstijl opfrissen of je merk positioneren? Van MBK tot international, voor iedere onderneming hebben wij een passende oplossing. Meer weten? Neem contact op, we doen je graag vrijblijvend een passend aanbod.