Email ons

Contact

Creatief bureau voor responsive website’s in Eindhoven

Een product of dienst aanbieden zonder website is tegenwoordig ondenkbaar. Maar hoe val je nog op in de overweldigende online concurrentie? Wij ontwerpen en ontwikkelen custom websites, webshops en webapplicaties, specifiek gemaakt voor jouw onderneming. Met specialisten in webdesign, user-experience en development bouwen wij responsive websites die een maximale beleving bezorgen aan mobiele bezoekers. We onderzoeken en implementeren de laatste technologieën, zodat uw website uitermate veilig is en uitstekend vindbaar voor zoekmachines.

Inmiddels hebben wij meer dan 6 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van responsive websites. Van websites voor MKB en start-ups tot volledig beveiligde websites voor subsidieaanvragen en websites voor commerciële evenementen met meer dan 15.000 online bezoekers per dag. 

Subjekt is een jong creatief bureau gevestigd in Eindhoven. Wij ontwikkelen merkidentiteiten met krachtige communicatie en vormgeving. Voor ieder project onderzoeken, ontwerpen en realiseren we de juiste beeldtaal voor de doelgroep van jouw merk of dienst. We noemen onszelf verbindingsleggers tussen mensen en merken. Rasechte merkenbouwers met een diepgewortelde passie voor visuele communicatie, grafisch ontwerp en merkstrategie. We vangen de essentie door steeds de vraag ‘waarom’ te stellen, aannames overboord te gooien en te onderzoeken wat er écht toe doet.

Eindhovense creativiteit, Brabantse nuchterheid en Nederlandse nieuwsgierigheid maakt wie wij zijn, een bureau met creatieve denkers en doeners. Met een objectieve blik bouwen we merken die er toe doen, merken die mensen raken. Van liefde op het eerste gezicht naar ‘houden van’, dat is de band die we creëren. Iedere opdrachtgever en iedere doelgroep is anders en vraagt om een eigen werkwijze en een eigen manier van verbinden. Nieuwe concepten en identiteiten neerzetten die niet alleen de doelgroep, maar ook onszelf en de opdrachtgever verbazen. Dat is wat ons voldoening geeft.

Voordelen van een responsive website
Meer dan de helft van de website bezoeken vindt plaats op mobiele apparaten. Dat percentage groeit nog ieder jaar. Een responsive website zorgt dus voor een maximale gebruikservaring voor bezoekers. Daarnaast zorgt een responsive webshop voor een hogere conversie. Al onze websites worden specifiek ontworpen en gerealiseerd voor een specifieke opdrachtgever of doel. Hierdoor blijven we flexibel en zijn we niet gebonden aan grenzen. Door de website en het gedrag van bezoekers te blijven analyseren kunnen we na lancering de website blijven optimaliseren voor een zo hoog mogelijk resultaat.

Zoekmachines zoals Google stellen door de online concurrentie veel eisen aan een website. Het bieden van een responsive webdesign staat hoog op het ranking-lijstje van Google. Met een responsive website scoor je hoger in zoekmachines en is je website dus uitstekend vindbaar.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.

Subjekt

Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven

info@subjekt.nl
+31 (0)6 522 72 462