Opdrachtgever:

InnoSIGN

EXPERTISES:

Branding
Visuele identiteit
Packaging design
Webdesign & development

In 2010 startte Philips met een innovatief nieuw product dat de behandeling van kanker zou gaan verbeteren. Niet met een nieuw medicijn, maar een platform genaamd OncoSIGNal met Artificial Intelligence (AI). OncoSIGNal maakt precisiegeneeskunde van de volgende generatie mogelijk door moleculaire gegevens te vertalen naar functioneel celgedrag. Na 12 jaar is InnoSIGN opgericht, de nieuwe entiteit achter OncoSIGNal.

Een nieuwe entiteit vraagt om een nieuwe identiteit. InnoSIGN vroeg ons deze nieuwe identiteit, gericht op de geneeskunde en farmaceutische industrie, te ontwikkelen. We namen alles onder handen, van logo's en handleidingen tot een compleet nieuwe website.

Het platform leest per behandeling een aantal ziektepaden uit genaamd 'pathways'. Dit wordt visueel inzichtelijk gemaakt door bollen. Zitten die binnen de veilige marge? Dan is een pathway gezond. Gaat de bol er buiten? Dan is er een afwijking.

De logo's van zowel InnoSIGN als haar producten zijn gebaseerd op deze pathways. Hierdoor ontstaat een herkenbare koppeling tussen de entiteit, de producten en de producten onderling.

Meer weten over branding?
Lees meer
of neem contact op.

SUBJEKT INNOSIGN INFOGRAPHIC

Ook zo'n sterk staaltje branding voor jouw merk?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Meer projecten waar we trots op zijn

  1. Brainport Industries Campus

    Check case
  2. Make Eindhoven

    Check case