Opdrachtgever:

Vereijken Group

EXPERTISES:

Rebranding
Visuele identiteit
Grafisch ontwerp

Vereijken ontwikkelt complete staloplossingen voor de varkensindustrie waarbij het welzijn van de dieren centraal staat. Alle kennis en tijd wordt geïnvesteerd in het welzijn van de dieren voor een fijn en vitaal leven.

Vereijken is een familiebedrijf met een gevestigde naam in de industrie. De afgelopen decennia hebben zij samen met onder andere Wageningen University & Research verschillende producten en systemen ontwikkelt. De systemen en producten hebben allen een eigen merknaam. Subjekt heeft een rebranding ontwikkelt waarbij het merk Vereijken als label gekoppeld wordt aan alle producten, systemen en diensten. Het merk identificeert Vereijken als totaalaanbieder en versterkt de positionering.

SUBJEKT VEREIJKEN LOGO
SUBJEKT VEREIJKEN ICON

Het modulaire systeem biedt ruimte voor zowel producten, diensten als systemen. Het systeem maakt het mogelijk om binnen één label de klant te overtuigen van alle voordelen van het product.

Van promise of benefit tot reason to believe. Van productbeschrijving tot tagline en packshots. Alle benodigde informatie is in één oogopslag zichtbaar.

Verdient jouw merk ook een sterkere positie in de markt?
Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Verdient jouw merk ook een daadkrachtige rebranding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Meer projecten waar we trots op zijn

  1. Cultuur Eindhoven

    Check case
  2. Stories on the Wall

    Check case